Aloitussivu

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja yrityksille, yhteisöille ja ykstyishenkilöille yhteistyökumppanin ja graafisen suunnittelijan Jari Partasen kanssa. Jari työskentelee Dataseed Oy:ssä ja hoitaa toimeksiannot Dataseedin nimissä. Hoida nettinäkyvyytesi kuntoon kertaheitolla! Tyylikkäillä kotisivuilla yrityksesi erottuu kilpailijoista ja esiintyy edukseen internetissä. Niiden avulla markkinoit yritystäsi ja palvelet asiakkaitasi silloinkin, kun et itse ole paikalla.

Suunnittelemme ja toteutamme myös WordPrsess sivustoja, joita on helppo ylläpitää itse pelkällä internet-selaimella, mistä vain ja milloin vain. Teemme sivustostasi responsiiviset siten, että ne toimivat hyvin myös mobiililaitteissa.

Saat kauttamme myös web-hotellit kilapilukykyiseen hintaan. Välitämme Neutech palveluita ja hoidamme tarvittaessa tilauksen puolestasi. Neutechiltä saat verkko-osoitteen eli domainin, sähköpostit ja kotisivutilan. Neutech on web-hotelli-tuoteperhe, joka sisältää monta erilaista palvelupakettia. Palvelut on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle omaa web-hotellitilaa haluavalle yritykselle, yhdistykselle tai yksityiselle henkilölle löytyisi sopivan hintainen sekä laajuinen paketti. Tarvittaessa webhotelliasi on helppo laajentaa, mikäli tarvitset lisää liikennöintimäärää, tietokantoja, kotisivutilaa tai sähköposteja. Edullisimman paketin hinta on vain 36,60 euroa/vuosi, joka on loistava valinta pienyritykselle tai yhdistykselle. Neutechin web-hotelleissa on kaikissa mukana myös webmail, joten voit lukea sähköpostisi nettiselaimella, missä vain, kunhan sinulla on vain internet-yhteys käytettävissäsi.

  Hanskin Painopalvelu - hannu.lehto1@gmail.com - puhelin: 045 319 7444 - Hänniläntie 4 B, 59820 Purujärvi